ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την θέση του Γενικού Διευθυντή της αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Τσούμαρης, ο οποίος εκ παραλλήλου θα εκτελεί χρέη υπευθύνου για θέματα Τύπου και ΜΜΕ.

Επισημαίνεται ότι κατά την 30ετή επαγγελματική – δημοσιογραφική διαδρομή του, υπήρξε υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας κατά τις περιόδους Σεπτέμβριος 2002-Νοέμβριος 2005, Μάιος 2008-Μάιος 2010 και Οκτώβριος 2016-Μάρτιος 2017, βιώνοντας εκ των έσω τον οργανισμό την ΑΕΛ από τον πυθμένα της Γ’ Εθνικής ως και τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται η συνεργασία της με τον κ. Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα scout– ανιχνευτή ταλέντων, για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, συνεργαζόμενος παράλληλα με το επιτελείο των τμημάτων υποδομής.

OΣωκράτης Μπουντούρης είναι γεννημμένος στις 23 Νοεμβρίου 1977, έκανε πλούσια καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1995 έως το 2015, όπου διακρίθηκε ως σκόρερ στις ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Πατραϊκός, Ποδειδώνας Ν.Πόρων, Ολυμπιακός Βόλου και Πανθρακικός, ενώ διετέλεσε και γενικός αρχηγός της Αναγέννησης την περίοδο 2017-18.

Είναι πτυχιούχος του Institute of Sport Analysis με πιστοποίηση στο scouting & talent ID, γνωρίζει μεταξύ άλλων όσο λίγοι το θεσσαλικό ποδόσφαιρο και τον καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια της ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια, τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής μιας εκ των ομάδων Νέων, θα είναι ο καταξιωμένος στον χώρο του καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής, Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα τμήματα υποδομών.

Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996. Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό «ΑΘΗΝΑ 2004».

Εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων (έντυπων και οπτικοακουστικών) για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου (1994-2000). Εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής στις ακαδημίες (2000-2005) και στην επαγγελματική ομάδα ως γυμναστής (2005-2007). Την περίοδο 2007-2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονώντας και την Κ-20 για δύο χρόνια.

Στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου εργάστηκε ως συνεργάτης του κ. Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων από το Νοέμβριο του 2011 και συνέχισε ως συνεργάτης του κ. Κ. Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης Κ-15.

Την περίοδο 2014-2017 ο Θοδωρής Ελευθεριάδης είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Πειραιά και στην προώθηση τα τελευταία χρόνια παικτών όπως οι Ρέτσος, Νικολάου, Μανθάτης και Ανδρούτσος στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Κατόπιν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού τον Μάρτιο του 2017 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

Από τον Δεκέμβριο του 2017 έως το 2019 ήταν ο υπεύθυνος της νέας εθνικής ομάδας U15 και συντονιστής στην ανάπτυξη όλων των “μικρών” εθνικών ομάδων.

Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον περασμένο Μάϊο, κατείχε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ