ΆΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΔΑΜΑΣΙ …ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ

Ανακοίνωση της “Πόλης που Θέλουμε” την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της Αθανάσιος – Σάμερ Αμάρι

Μακάρι κ. Δήμαρχε με την ταχύτητα που ξεφυτρώνουν φωτοβολταϊκά στο Δαμάσι, με την ίδια ταχύτητα να ολοκληρωνόταν και όλες οι διαδικασίες που αφορούν τους σεισμόπληκτους.

Όσον αφορά την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο σεισμόπληκτο Δαμάσι διαπιστώνουμε πως οι αποφάσεις παίρνονται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά όμως την επίσπευση των διαδικασιών για τις πληρωμές και τις κατοικίες όσων επλήγησαν από τον σεισμό, οι αποφάσεις περνάνε από χίλια κύματα. Έχουν περάσει από την περιοχή μας, Πρωθυπουργός, υπουργοί, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, η κατάσταση όμως παραμένει η ιδία.

Ο κόσμος εν αναμονή αποφάσεων για να πάρει τα χρήματά του, έχει φθάσει στο σημείο να κινηθεί και δικαστικά κατά του δήμου αφού δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση από πλευράς σας, η διαδικασία για να μπορέσουν να χτίσουν ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δεν έχει απλοποιηθεί, ο αύλακας ακόμα φτιάχνεται και ένα σορό συσσωρευμένα προβλήματα ακόμα….και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα. Καλές οι επισκέψεις από τους αρμοδίους και οι συναντήσεις σας, χωρίς όμως να έχουν αποτελέσματα.

Για την συγκεκριμένη απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού στην θέση «Δαμάσι I» από πότε είστε ενήμερος;

Το τοπικό συμβούλιο και η τοπική κοινωνία έχουν ερωτηθεί; Έχουν ενημερωθεί;
Η θέση «Δαμάσι I» που βρίσκεται αλήθεια;

Ευτυχώς που υλοποιήσατε την απόφαση που έχει πάρει το δημοτικό συμβούλιο εδώ και ένα χρόνο περίπου για δημιουργία επιτροπής που θα ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά στην περιοχή μας.

Μην αγχώνεστε, υπάρχει ακόμα χρόνος για να συσταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ