ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΠΑΤΣΗ

Το διοικητικό δικαστήριο της Λάρισας απέρριψε τελικά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του δ.σ. της ΕΛΜΕ, για την απόφασή του να την αποπέμψει από το όργανο, η διευθύντρια του ΓΕΛ Τυρνάβου Κ. Πατσή, βάζοντας τέλος σε μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο με ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά της κ. Πατσή εναντίον της απόφασης, που επίσης απορρίφθηκαν, και την πρόσφατα εκδικασθείσα αγωγή.

Πλέον στην κ. Πατσή δίνεται το δικαίωμα της άσκησης έφεσης ενάντια στην απόφαση.

Η απόφαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δ.σ. της ΕΛΜΕ έφτασε στην απόφαση να προτείνει στη γ.σ. της ΕΛΜΕ την αποπομπή της κ. Πατσή από το όργανο για τη συνολική συνδικαλιστική της συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του οργάνου στις 12/4 και αφού σε προηγούμενες συνεδριάσεις μέλη του δ.σ. είχαν εκφράσει ενστάσεις για τη συμπεριφορά της κ. Πατσή. Η συνέλευση στην οποία αποφασίστηκε η αποπομπή της κ. Πατσή από το δ.σ. της ΕΛΜΕ πραγματοποιήθηκε στην 22/9/2021.

Πρέπει να τονιστεί ότι η κ. Πατσή βρέθηκε στο δ.σ. της ΕΛΜΕ μετά την παραίτηση του κ. Ν. Παναγιώτου ως πρώτη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ