Ο ΙΣΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με το υπ’ αριθμ πρωτ.1019/1-7-2022 έγγραφο του Συλλόγου μας ζητήσαμε από τον ΕΟΠΥΥ της έγκαιρη διάθεση των αντιικών φαρμάκων κατά της covid-19, ιδιαίτερα κατά τις αργίες και τα σαββατοκύριακα. Το αίτημά μας έγινε αποδεκτό και ο ΕΟΠΥΥ μας ενημερώνει πως:

«ότι από 25 Ιουνίου 2022 έχει αρχίσει η χορήγηση του αντιικού φαρμάκου PAXLOVID από τα δύο δημόσια νοσοκομεία της Λάρισας (Γενικό και Πανεπιστημιακό) σε ημέρες και ώρες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της 5ης ΥΠΕ και αναφέρονται και στο ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) που αποστέλλεται στους ασθενείς για άμεση χορήγηση. Στις 26 Ιουλίου2022 το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Λάρισας ξεκινά την άμεση χορήγηση PAXLOVID σε αντιπροσώπους των ασθενών.

Επιπλέον από 1η Αυγούστου 2002 το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Λάρισας αναλαμβάνει την αποστολή κατ’ οίκον των αντιικών φαρμάκων σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας (Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας) έτσι ώστε να γίνει εξοικονόμηση χρόνου στην αποστολή και να μη υπάρξουν καθυστερήσεις στην κατ’ οίκον παράδοση των φαρμάκων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ