ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΕΚΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΕ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Για μια ακόμη φορά αγρότες στην περιοχή Ψίλλα Καλύβα στον Αμπελώνα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ασυνείδητο που πέταξε και πάλι νεκρό μοσχάρι σε αρδευτικό κανάλι που διατρέχει την περιοχή, με αποτέλεσμα λόγω της αποσύνθεσης του νεκρού ζώου να υπάρχει μία αφόρητη δυσοσμία σε μια μεγάλη ακτίνα δυσκολεύοντας τους γεωργούς στις εργασίες τους.

Οπως αναφέρει αγρότης που κατήγγειλε το γεγονός στο paidis.com πρόκειται για μία απαράδεκτη πρακτική που συμβαίνει πολλές φορές εδώ και χρόνια χωρίς να υπάρχει κάποια ενέργεια από την πλευρά του δήμου και των αρμόδιων υπηρεσιών της περιφέρειας για να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο.

Ο ίδιος αναμένεται να καταγγείλει το συμβάν στις υγειονομικές αρχές ευελπιστώντας να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα, αφού όπως αναφέρει δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι πετάνε νεκρά ζώα δίπλα στα χωράφια.

Τέλος και μέσω της ιστοσελίδας καλεί το δήμο Τυρνάβου να φροντίσει σήμερα κιόλας να απομακρύνει το νεκρό ζώο που είναι πλέον πηγή μόλυνσης και υγειονομική βόμβα για την περιοχή.

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ