ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ

Οπως υποστήριξε επίσης τα σκέπαστρα που έχουν τοποθετηθεί κοστίζουν 160.000 €

Πυρά κατά του δημάρχου για τη νέα κεντρική πλατεία του Τυρνάβου εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης ο οποίος με αφορμή ερώτησή του για το όνομα του μελετητή και το κόστος της μελέτης, αλλά και για το κόστος των σκέπαστρων που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία και τις απαντήσεις που έδωσε ο δήμαρχος ξεσπάθωσε κάνοντας λόγο για πλατεία που έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο.

Ο κ. Ροντούλη που ξεκαθάρισε ότι δεν αμφισβητεί την επιστημοσύνη του μελετητή, αλλά κρίνει το αποτέλεσμα, ζήτησε πληροφορίες για τον τρόπο και τα κριτήρια επιλογής του μελετητή με τον δήμαρχο να απαντά ότι αυτός τον επέλεξε και αυτός τον πλήρωσε.

Με δεδομένη αυτήν την απάντηση ο κ. Ροντούλης υποστήριξε ότι στην πλατεία δεν έγινε έργο αλλά έγιναν εργασίες μετατροπής της πράσινης πλατείας σε κρανίου τόπο ενώ όταν ο κ. Κόκουρας του απάντησε ότι δεν θυμάται ποιο είναι το κόστος των σκέπαστρων που τοποθετήθηκαν ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους υποστηρίζοντας ότι είναι ντροπή να λέει ο δήμαρχος ότι δεν θυμάται και ακόμη μεγαλύτερη ντροπή να δίνονται 160.000 € για τα σκέπαστρα που φέρονται να κόστισαν περισσότερο από ένα τεράστιο σπίτι 16ο τ.μ., όταν σε ένα δήμο όπως ο Τύρναβος υπάρχει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα και με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να στηριχτούν τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και γενικότερα να στηριχτεί η μητρότητα και η οικογένεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ