ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, Η ΠΑΤΑΤΑ, Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ

Ολίγη από οπωρολαχανικά είχε το μενού στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου με τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλη να ανοίγει το χορό, και απευθυνόμενος στον Χρ. Τσιόπα της ΣΥΝ Πολιτείας να του θυμίζει τις ευθύνες της παράταξης στο 2ο γύρο των εκλογών του 2019 που παρείχε στήριξη στον νυν δήμαρχο.

“Πρέπει να παραδεχθείτε ότι το καρπούζι βγήκε μάπα και έχετε και εσείς τις ευθύνες σας για το αποτέλε4σμα των εκλογών” σημείωσε ο κ. Ροντούλης για να υπάρξει άμεση αντίδραση από την πλευρά του κ. Τσιόπα ο οποίος αφού τόνισε ότι τα καρπούζια πωλούνται κυρίως στις λαϊκές αγορές, σημείωσε ότι η δημοτική αρχή εκλέχθηκε βάση λαϊκής βούλησης και κατά συνέπεια για το μάπα καρπούζι υπάρχει λαϊκή ευθύνη που έχει αντίκτυπο σε όλους.

Στη συνέχεια και με αφορμή τα ερωτήματα που απηύθυνε και δημοσίως ο κ. Τσιόπας για το έργο της πλατείας και αφού κάλεσε το δήμαρχο να παραδεχθεί ότι έκανε πατάτα με την επιλογή να ρίξει όλο το βάρος στο έργο της πλατείας, ζήτησε για μια ακόμη φορά πλήρη ενημέρωση για τον τρόπο που έγινε η επιλογή του μελετητή του έργου και για το πως θα εξοφληθεί ο εργολάβος, ενώ σημείωσε με νόημα ότι θα πρέπει ο δήμαρχος να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά στο δημοτικό συμβούλιο αφού ούτε σαν έργο είναι κάτι που είχε ανάγκη η πόλη και ο κόσμος, η όλη κατασκευή έχει προκαλέσει σοβαρά παράπονα σε επαγγελματίες και πολίτες ενώ και τα χρήματα θα δοθούν από το δημοτικό ταμείο στερώντας το δήμο από άλλες σημαντικές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν με αυτά τα κονδύλια.

Παίρνοντας την απάντηση από την πλευρά του δημάρχου ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί σε κανέναν για τις επιλογές της δημοτικής αρχής, ο κ. Τσιόπας έκανε λόγο για κυνισμό του κ. Κόκουρα που όπως ανέφερε είναι εμπνευσμένος και εναρμονισμένος με τη συνολική στάση των κυβερνητικών στελεχών που προέρχονται από το κόμμα του δημάρχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ