Ο «ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΣ;» Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ…

Επίθεση για τον τρόπο που χειρίστηκε την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη στον Τύρναβο εξαπέλυσε προχθές στη συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης,  ζητώντας να ενημερωθεί για τα σοβαρά θέματα τα οποία συζήτησε ο δήμαρχο με τον υπουργό.

“Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση του δήμου σύμφωνα με την οποία με τον υπουργό συζητήσατε σοβαρά θέματα.

Του θέσατε το θέμα των σεισμόπληκτων στο Δαμάσι που παραμένουν σε κοντέινερς;

Του θέσατε το θέμα του τσίπουρου:

Του θέσατε το θέμα των αγροτικών προϊόντων που μένουν αδιάθετα;

Του θέσατε το θέμα του κόστους παραγωγής και των αυξημένων καλλιεργητικών δαπανών;

Του θέσατε τα θέματα που απασχολούν την κτηνοτροφία που κινδυνεύει να διαλυθεί λόγω των ακριβών ζωοτροφών, του ακριβού ρεύματος και καυσίμων;

Ποιά σοβαρά θέματα θέσατε σε τελική ανάλυση κ. Δήμαρχε;”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ροντούλης τονίζοντας ότι θα έπρεπε να τον καλέσει στο δημοτικό συμβ0ύλιο ώστε αφού δεν μπορούσε ο ίδιος να στενοχωρήσει τον ομογάλακτό του υπουργό ή μήπως και όχι ομογάλακτο, να το έκαναν αυτό οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης”…

Και ενώ το σώμα γέλασε με το “μήπως και όχι ομογάλακτος…”, ο κ. Ροντούλης συνέχισε λέγοντας ότι αντί να ξεναγήσει τον υπουργό και τη συνοδεία του στην καυτή πλατεία, θα έπρεπε να τον συνοδεύσει στο Δαμάσι για να νιώσει τη ζέστη στα καυτά κοντέινερς των σεισμόπληκτων.

“Αν πηγαίνατε τον υπουργό και τη συνοδεία του στο Δαμάσι θα ήμουν ο πρώτος που θα σας χειροκροτούσα κ. Δήμαρχ, αλλά εσείς προτιμήσατε τη μασαμπούκα, λες και αυτό είχε ανάγκη ο κ. Βορίδης” υπογράμμισε με καυστικό ύφος ο κ. Ροντούλης.

Πάντως ο δήμαρχος απαντώντας αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έθεσε κανένα από τα ζητήματα που ανέδειξε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών σημείωσε ότι στη συνάντηση του υπουργού με τους δημάρχους συζητήθηκε το θέμα των προσλήψεων στους δήμους και εκεί ενημερώθηκε ότι ο δήμος Τυρνάβου θα εξασφαλίσει 4 νέες θέσεις μόνιμων υπαλλήλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ