ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Υποστήριξε ο Χρ. Καπετάνος από το Κουλούρι Λάρισας

Στην περιοχή του Κουλουρίου της Λάρισας, βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος είχε μία πολύωρη συζήτηση στην πλατεία της συνοικίας με κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Καπετάνος δήλωσε:

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Κουλούρι της Λάρισας. Ευχαριστώ τους κατοίκους του, για την ενημέρωση και την υποδοχή.

Συζητήσαμε για την ενεργειακή εισαγόμενη κρίση, για την πανδημία που συνεχίζεται, τις μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ και στην φορολογία, αλλά και για τους 10.000 νέους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών από την κυβέρνηση.

Σε τοπικό επίπεδο, λείπουν σοβαρές υποδομές από την περιοχή αυτή, που υπάγεται στο 3ο δημοτικό Διαμέρισμα της Λάρισας. Πρωτίστως δεν υπάρχει ένας ιατρός αγροτικός που υπήρχε παλιότερα. Αντιμετωπίζεται η περιοχή άλλοτε ως συνοικία και άλλοτε ως χωριό. Ζουν 220 κάτοικοι και πολλά παιδιά, χωρίς να υπάρχει ένας πιστοποιημένος χώρος αθλοπαιδιών, ενώ ακόμη και οι μπασκέτες είναι σπασμένες. Επισκέφτηκα και το ΚΑΠΗ του Κουλουρίου, το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ποτέ. Επίσης χρειάζεται επίλυση το θέμα των ταχυδρομικών κυτίων, καθότι οι λογαριασμοί αφήνονται σε ένα παγκάκι στην πλατεία. Τέλος η ανάπλαση της υφιστάμενης πλατείας και ο ελλιπής φωτισμός της περιοχής είναι έργα που όπως μου ανέφεραν οι κάτοικοι, χρειάζεται να γίνουν άμεσα.

Οφείλουμε όλοι, να προστρέχουμε και να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας, διότι τα προβλήματα δεν έχουν μπλε, πράσινο ή κόκκινο χρώμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ