ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ -ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» ΤΑΧ. ΚΩΔ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αντιμέτωπος με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και πιθανότατα κάποιων αβλεψιών ή και πολιτικής συγκεκριμένου πολυκαταστήματος βρέθηκε αναγνώστης του paidis.com, ο οποίος ως δικαιούχος του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» επιχείρησε να εξαργυρώσει το voucher, αλλά μόλις του ζητήθηκε Ταχυδρομικός Κώδικας και έγραψε τον κώδικα της περιοχής του που δεν είναι στην πόλη της Λάρισας, διαπίστ5ωσε ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Σε επιστολή που έστειλε προς της ιστοσελίδα ελπίζοντας ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί αναφέρει:

«Θα ήθελα να αναφέρω σχετικά με το πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ κάτι που θεωρώ προσωπικά τραγελαφικό. (Με όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ασήμαντο αλλά ήθελα να το αναφέρω).

Ενώ έχουμε εγκριθεί ως επιλέξιμοι στο πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ μετά από τόσο καιρό επιλέξαμε τις συσκευές από πολυκατάστημα στη Λάρισας και στη συνέχεια της παραγγελίας όταν βάζουμε την διεύθυνση παράδοσης με Τ.Κ. 404 00 μας βγάζει άκυρους για το πρόγραμμα ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ότι ο ΤΚ δεν υποστηρίζεται από την ανακύκλωση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξαργυρώσουμε τα voucher.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα αρχικά με υπάλληλους του υποκαταστήματος Αθήνας (όλα τα καταστήματα τα διαχειρίζονται τηλεφωνικά από την Αθήνα δεν σε συνδέουν με το κατάστημα που επιθυμείς στην προκειμένη περίπτωση το κατάστημα Λάρισας ) μου είπαν ” ναι κύριε ο Τ.Κ. δεν υποστηρίζεται από την ανακύκλωση χωρίς να είναι δικό μας λάθος αλλά οφείλεται στην κυβέρνηση ”

Μετά από έρευνα βρήκα το τηλέφωνο του διευθυντή Λάρισας, μίλησα μαζί του και μου είπε ακριβώς τα ίδια ενώ μετά από πίεση υποστήριξε ότι “θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς…”.

Εν ολίγοις είμαστε 10 χιλιόμετρα απόσταση από το κατάστημα Λάρισας και δεν μπορούμε να εξαργυρώσουμε τα voucher εξυπηρετούνε μόνο όσοι Τ.Κ. ανήκουν στην Λάρισα.(Και να φανταστείτε ότι είμαστε χρόνια πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος).

Και έρχομαι να ρωτήσω: Ολες οι περιοχές με τον ίδιο ΤΚ 40400 αλλά και άλλες περιοχές όπως (Τύρναβος, Φαλάνη, Γιάννουλη, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Ελασσόνα, Τρίκαλα και πάρα πολλές άλλες πιστέψτε, με  τι θα τα κάνουμε τα voucher;

Τι κοροϊδία είναι αυτή και γιατί υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός ώστε να μην μπορούμε να επιλέξουμε να ψωνίσουμε κι από το συγκεκριμένο κατάστημα;»

Κάθε απάντηση δεκτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ