ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας που υπογράφει ο πρόεδρος Γεώργιος Χατζής

Το Περιφερειακό τμήμα Θεσσαλίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε βάρος συναδέλφων Οικονομολόγων, υπαλλήλων ΔΟΥ, που έγινε στο Αργοστόλι, από επαγγελματία της εστίασης.

Είναι τραγικό να απειλούνται και να κινδυνεύουν εργαζόμενοι, που κάνουν τη δουλειά τους και εκτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους.
Αυτές οι πρακτικές είναι άκρως επικίνδυνες για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, με βάση τη δική του αντίληψη, να καταπατά κάθε έννοια δικαίου. Τέτοιου είδους συμπεριφορές και αντιλήψεις είναι καταδικαστέες.

Δυστυχώς όμως, τα φαινόμενα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν αυξηθεί και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή τους.

Το Ο.Ε.Ε. καλεί το Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ να προστατέψουν τους εργαζόμενους και να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Το Ο.Ε.Ε. στέκεται δίπλα και στηρίζει τους εργαζομένους τις Δ.Ο.Υ. και όλους τους Οικονομολόγους, που επιτελούν σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της Οικονομίας και την πρόοδο της κοινωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ