ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟ

Ανοιχτά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως τίθεται ο εσχάτως «αθωωμένος» για το σκάνδαλο Novartis Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός και δελφίνος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, υποστήριξε ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν είναι λόγος για προσφυγή στις κάλπες!

Ερχόμενος σε ευθεία αντίθεση με τον πρόεδρο του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος με ανάρτηση του λίγες ώρες πριν, είχε απαιτήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την άμεση προκήρυξη πρόωρων εκλογών!

Είχε προηγηθεί η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του με την οποία υποβαθμίζει το σκάνδαλο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ξεπλένοντας παράλληλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού δήλωσε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά και στο εξωτερικό.

Ο άκρως ευνοημένος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη Ανδρέας Λοβέρδος, στην συνέντευξη του απαντώντας σε ερώτηση αν το θέμα των υποκλοπών μπορεί να είναι ο λόγος για προσφυγή στις κάλπες, εμφανίστηκε απόλυτος δηλώνοντας «πως δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αντίδραση του κόμματός του στην απαλλακτική απόφαση και την απουσία σχετικής δήλωσης από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε πως του αρκεί η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ