ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΛΑΡΙΣΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ»

Περπατώντας στη Λάρισα τον Αύγουστο του 2022 πραγματικά με πιάνει μελαγχολία. Διαπιστώνω την εγκατάλειψη από την Δημοτική Αρχή σε βασικά πράγματα που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη καθημερινότητα του Λαρισαίου δημότη. Σε μια αυτοψία πέριξ του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας που σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες, 9 στους 10 κάδους είναι σπασμένοι, με μπαλώματα από εργασίες των υπαλλήλων του αμαξοστασίου ώστε να λειτουργούν, χωρίς καπάκια με έντονη την δυσοσμία που φαίνεται ότι έχουν να πλυθούν πολύ καιρό.

 

sdr

Ακόμη όλοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι βρώμικα. Έχουν να πλυθούν πολύ καιρό και είναι γεμάτα με σκουπίδια. Φυσικά όλοι οι δρόμοι στις συνοικίες έχουν μπαλώματα και τρύπες στο έδαφος ακόμα και δίπλα από αθλητικά κέντρα που παίζουν παιδιά με κίνδυνο να τραυματιστούν. Αυτά τα πράγματα αναδεικνύουν ένα βασικό πρόβλημα, ότι η δημοτική Αρχή Καλογιάννη έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εξουσίας αδιαφορώντας για τον απλό πολίτη, δίνοντας χρήματα σε εργολαβίες και μόνο για έργα βιτρίνας ενώ θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλους τους κάδους της πόλης και να υπάρχει και μια συντήρηση των δρόμων όχι βάζοντας την ΔΕΥΑΛ για ασφαλτοστρώσεις αλλά ενεργώντας με σύνεση σε όλες τις παρατηρήσεις που εκφράζουν κατά περιόδους οι πολίτες.

Προσωπικά σε όλες τις ερωτήσεις για προβλήματα δρόμων στα Πυροβολικά , στη περιοχή του Θεσσαλικού, στη Φιλιππούπολη, τον Άγιο Γεώργιο και σε άλλες περιοχές το μόνο που δέχθηκα ως απάντηση ήταν ότι έχω δίκιο και ότι στον επόμενο προγραμματισμό θα υλοποιηθούν. Το μόνο που έγινε όμως αυτά τα χρόνια ήταν ένα μεγάλο τίποτα.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Καλογιάννη ένα πράγμα να γνωρίζετε, δεν κοροϊδεύετε εμένα, τους Λαρισαίους πολίτες εμπαίζετε που μας επισημαίνουν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ