ΛΑΡΙΣΑ: ΞΕΚΙΝΑ Η 3η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”

Ξεκινά την Τετάρτη 17 Αυγούστου η Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδος του καινοτόμου προγράμματος ‘’Κατασκήνωση στην πόλη’’ η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθεί στα σχολεία: 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 14ο Δημοτικό, 19ο Δημοτικό, και 25ο Δημοτικό  του Δήμου Λάρισας.

Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη” εντάσσεται στο πλαίσιο της “Λάρισα Πόλη που Μαθαίνει” αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως “Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά” της UNICEF.

Στην επιτυχία του προγράμματος που για φέτος δήλωσαν συμμετοχή 1700 παιδιά συμβάλλουν οι έμπειροι παιδαγωγοί της Διεύθυνσης Παιδείας καθώς και οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας και οι φορείς της πόλης μας.

Στην Γ’ Περίοδο του προγράμματος συμμετέχουν 450 παιδιά τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων που συνδυάζουν μάθηση και ψυχαγωγία όπως η δράση προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου “Παίζουμε Δημοτικό Συμβούλιο;” αθλητικές δραστηριότητες, μαθήματα Αστρονομίας, εκπαίδευση στην Κυκλοφοριακή Αγωγή, δράσεις για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, γνωριμία με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Σε αυτήν την Τρίτη περίοδο θα προστεθεί  μια ακόμη πρωτότυπη τριήμερη δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα  στο πλαίσιο μιας ακόμα συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και του ενταξιακού Προγράμματος HELIOS, το οποίο χρηματοδοτείται απο το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680251, 2410680223

Facebook: Κατασκήνωση στην Πόλη – Λάρισα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ