ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΙΓΑΝΙΩΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το 7ο Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών , την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2022, στο γήπεδο της Αιγάνης. Το Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης, την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Όλυμπος Αιγάνης», τον ΔήμοΤεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος  σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους δυο δραστήριους συλλόγους του χωριού.

Ευχήθηκε επιτυχίες στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού «Όλυμπος Αιγάνης» όπως επίσης και στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την μεγάλη προσπάθεια και την πολιτιστική προσφορά του.
“Στα πλαίσια των δυνατοτήτων ως δημοτική Αρχή και από τον δημοτικό οργανισμό του Δήμου μας θα είμαστε δίπλα σας να στηρίζουμε εκδηλώσεις σαν και την σημερινή”.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν και η πρόεδρος  της Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος.

Την εκδήλωση ομόρφυναν με παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Μελίας  και συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο με τη συνοδεία λαϊκής ορχήστρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος τη ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτρης  Μπουχλαριώτης, το μέλος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης  Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος  Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος και  πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός  σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ