ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΙΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Το βράδυ του Σαββάτου μετά από δύο χρόνια πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά με επιτυχία η ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, στη γραφική πλατεία του οικισμού Κουλούρας του Δήμου Τεμπών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Την εκδήλωση πλαισίωνε παραδοσιακή ορχήστρα με την οποία στήθηκε λαϊκό γλέντι.

Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μαϊμάρη από τον Αντιδήμαρχο Δ. Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο, και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και δημοτικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Νικολάου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης καθώς και ο Πρόεδρος των Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου κ. Γεώργιος Κοκκώνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα ύπαρξης του Συλλόγου, καθώς δίνει πνοή και ζωντάνια στα Παράλια και στο Δέλτα του Πηνειού του Δήμου Τεμπών! Επίσης, με τις δράσεις του προάγει την περιβαλλοντική συνείδηση και συμβάλλει στην ανάπτυξη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στην οικολογία και το περιβάλλον. Τέλος τόνισε ότι ως δημοτική Αρχή είναι δίπλα στο Σύλλογο και στα προβλήματά του και προσπαθεί να δίνει λύσεις στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων και να στηρίζει κάθε προσπάθειά τους που αναδεικνύει και προβάλλει την περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ