ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ καταγγέλλει την επιχείρηση καταστολής και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει από κοινού η εργοδοσία της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ με την κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους που διεκδικούν το δίκιο τους κόντρα στα σχέδια να χτυπηθούν μισθοί και δικαιώματα, ενάντια στις απολύσεις .

Απαιτούμε να απελευθερωθούν  άμεσα ο  Γιάννης Φραγγίδης , Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και ο Γιάννης Νιβορλής, Αναπληρωτής Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ , οι οποίοι συνελήφθησαν με εντολή της κυβέρνησης και αντίστοιχη παρέμβαση του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ δίνουν για εβδομάδες έναν πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα για  να γυρίσουν στην δουλειά οι 15 απολυμένοι συνάδελφοί τους, διεκδικώντας δουλειά με δικαιώματα μέσα από την υπογραφή ΣΣΕ.

Εδώ και τώρα να ικανοποιηθούν  τα αιτήματά τους, να αποσυρθούν από τον χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις και να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ