ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ Κ-16

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων Αρχών – φορέων

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16 που πρόκειται να διεξαχθεί σε Λάρισα και Βόλο κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 27 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (17-08-2022) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, σύσκεψη μεταξύ Αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων Αρχών – φορέων.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, οι -4- Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, οι Διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου, οι Διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Λάρισας και Βόλου, των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας και Μαγνησίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, καθώς και προϊστάμενοι επιτελικών γραφείων.

Στην εν λόγω σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), ο Γενικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Γιαννουρής και ο Διευθυντής κ. Γεώργιος Χριστοφοράτος, από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.), ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κουρδής και από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μόρας.

Ως προς τα όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αυτά αφορούσαν ζητήματα σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ δόθηκαν διακριτές οδηγίες – κατευθύνσεις προς το σκοπό αυτό.

Επισημαίνεται ότι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης γύρω από την ευχερή διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα τεθούν σε ισχύ μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας από τις καθ’ ύλη και κατ’ αρμοδιότητα αστυνομικές Υπηρεσίες, με σαφή επιδίωξη την ασφαλή διαμονή των 1.000 περίπου αθλητών μαζί με τους συνοδούς τους, -38- ομάδων από -27- χώρες όλου του κόσμου, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αναμφισβήτητα, το νεαρό της ηλικίας των αθλητών μιας τέτοιας διοργάνωσης, υψηλού κύρους και ανάδειξης της περιοχής μας, προσδίδει από μόνο του ιδιαίτερη βαρύτητα, στη βάση της οποίας όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες-φορείς θα προσαρμόσουν το έργο τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται κάθε επιτυχία σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδούς όλων των ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ