ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ

Το μήνυμα της Ρ. Καραλαριώτου από τη Σαμαρίνα

Στη Σαμαρίνα Γρεβενών γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων & Γενική Γραμματέας Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος , κ. Ρένα Καραλαριώτου η οποία παρακολούθησε την αρχιερατική λειτουργία στον υπαίθριο χώρο του Ιερού Ναού της Μεγάλης Παναγίας, που τέλεσε ο μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ και στη συνέχεια χόρεψε τον παραδοσιακό χορό «Τσιάτσιο».

«Η Παναγία μας είναι η Μάνα μας, το στήριγμα μας , η πηγή της ελπίδας και της αγάπης για κάθε Ορθόδοξο . Εμείς οι Έλληνες αντλούμε δύναμη από την πίστη μας.
Η πίστη μας, η παράδοσή μας , που είναι ακόμη ζωντανά εδώ στα βουνά της Πίνδου , μας δίνουν τη δύναμη να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να πορευθούμε μπροστά με ενότητα , δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους.

Ας εργασθούμε όλοι με βάση ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, το οποίο θα στηρίζει την παραγωγή και θα ενισχύει την κοινωνική συνοχή του Έθνους μας »

Η Λαρισαία πολιτικός , είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολλούς Λαρισαίους που έλκουν καταγωγή από τη Σαμαρίνα αλλά και από τα χωριά Δοτσικό και Μεσολούρι , τα οποία και επισκέφθηκε .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ