ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Η ανακοίνωση του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα, εκλεγμένου με τη “Δράση Πολιτών”

Με έκπληξη διάβασα τις αιτιάσεις και την αντίθεση της “Συμπολιτείας” στην μετατροπή του σιντριβανιού της “Υδροχοούσας” του Αμπελώνα σε παρτέρι λουλουδιών , λόγω ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής να συντηρήσει το σιντριβάνι.

Η έκπληξή μου προέρχεται από το γεγονός ότι ο Τοπικός Σύμβουλος της Συμπολιτείας ψήφισε υπέρ της μετατροπής του συγκεκριμένου σιντριβανιού σε παρτέρι , όταν ετέθη το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο Αμπελώνα.

Γιατί, λοιπόν , τώρα η παράταξη της “Συμπολιτείας” κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή του κ. Κόκουρα για το αντιαισθητικό τερατούργημα που έκανε στο συγκεκριμένο σημείο ; Αν η συμπεριφορά αυτή δεν είναι υποκριτική , τότε ποιο είναι το πραγματικό νόημα της λέξης υποκρισία ; Αν η συμπεριφορά αυτή δεν είναι διπρόσωπη , τότε ποιο είναι το πραγματικό νόημα της λέξης διπροσωπία ;

Βεβαίως , η συγκεκριμένη Παράταξη μάς έχει συνηθίσει σε μια διπρόσωπη συμπεριφορά ήδη από την προηγούμενη εκλογική αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Τότε, η Παράταξη του κ. Σαρχώση , ήδη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών , με φιλιά και επαίνους στήριζε την εκλογή του κ. Κόκουρα, για να μην κερδίσει τις εκλογές η ανεξάρτητη “Δράση Πολιτών” του κ. Στέλιου Ροντούλη . Στη συνέχεια, όμως, βλέποντας την παροιμιώδη ανικανότητα του κ. Κόκουρα, άρχισαν να κατηγορούν τη νέα Δημοτική Αρχή χωρίς ίχνος ντροπής ή τουλάχιστον αυτοκριτικής, με απώτερο στόχο να διεκδικήσουν εκ νέου τη Δημαρχία στη νέα εκλογική αναμέτρηση με επικεφαλής τον κ. Τσιόπα.

Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Τσιόπα τα πολιτικά ίχνη μένουν. Η παράταξη της “Συμπολιτείας” είναι συνυπεύθυνη για την κατάντια του Τυρνάβου και του Αμπελώνα, καθώς στήριξε με νύχια και με δόντια την εκλογή του κ. Κόκουρα.

Αυτό, λοιπόν, που έγινε με την “Υδροχοούσα” του Αμπελώνα είναι ένα μικρό παράδειγμα της μεγάλης υποκριτικής συμπεριφοράς της “Συμπολιτείας “. Ο κ. Τσιόπας θέλει να παίζει σε δύο ταμπλό και γι’αυτό άλλο ψηφίζει ο Τοπικός Σύμβουλος της “Συμπολιτείας” και άλλα υποστηρίζει δημοσίως ο κ. Τσιόπας. Έτσι όμως δεν παράγεται ένα υγιές πολιτικό αποτέλεσμα. Η στάχτη στα μάτια των πολιτών, μάλλον γυρίζει μπούμερανγκ και μαυρίζει αυτούς που την εξαπολύουν.

Υ.Γ : Για την Ιστορία, να θυμίσω ότι στο Τοπικό Συμβούλιο που συζητήθηκε το θέμα της “Υδροχοούσας” μόνο ο Τοπικός Σύμβουλος της ” Δράσης Πολιτών ” , κατ’ εντολή του κ. Ροντούλη , ζήτησε να παραμείνει και να συντηρηθεί το σιντριβάνι. Όλοι οι άλλοι Τοπικοί Σύμβουλοι υπερψήφισαν την μετατροπή σε παρτέρι, απόντος του κ. Δημάκη. Ας κρίνουν , λοιπόν , οι ίδιοι οι πολίτες του Αμπελώνα λόγια, συμπεριφορές και πράξεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ