ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΗΣΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8 ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΛΥΚΕΙΟΥ (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)

Συνεχίζονται από την Παρασκευή 19 Αυγούστου οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στο φιλολογικό φροντιστήριο “ΝΟΗΣΙΣ” στον Τύρναβο. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) 7.00μ.μ. – 9.00μ.μ. για όλα τα τμήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ).

Το φιλολογικό φροντιστήριο «Νόησις» στον Τύρναβο εγγυάται σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, σωστή προετοιμασία των μαθητών σε όλα τα επίπεδα και αξιόπιστες σχέσεις με γονείς και μαθητές.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται σε ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η αμεσότητα, η δυναμική συνεργασία, η ενεργός συμμετοχή και η ανάδειξη των ιδιαίτερων κλίσεων των διδασκομένων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου εκπαιδευτικού συστήματος.

Το φροντιστήριο εγγυάται έγκαιρη ολοκλήρωση της εξεταστέας ύλης, με οργανωμένη και συχνή γραπτή αξιολόγηση και δεσμεύεται για τακτική ενημέρωση των γονέων.
Επίσης, θα λειτουργήσουν μαθήματα Νέων Ελληνικών για μαθητές Ε’ και Στ’ Δημοτικού στο Φροντιστήριο «Νόησις».

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με τη βοήθεια σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και οδηγό σύγχρονες τεχνικές βιωματικής μάθησης, οι μαθητές θα οδηγηθούν μεθοδικά και συστηματικά προς την επίτευξη των κοινών στόχων, μέσα από το μονοπάτι της μάθησης! Η επαφή με τη Νέα Ελληνική γλώσσα επιτυγχάνεται με τη συστηματική διδασκαλία:

› Γλωσσικών, γραμματικών και συντακτικών ασκήσεων.

› Ασκήσεων ορθογραφίας και ετυμολογίας.

› Ασκήσεων δημιουργικής γραφής.

› Παραγωγής γραπτού λόγου.

Η υπεύθυνη του φροντιστηρίου Μαρία Αλεξανδρή – Αλμπάνη και το νέο προσωπικό εγγυώνται σωστή προετοιμασία των μαθητών και αξιόπιστες σχέσεις με γονείς και μαθητές.

Το φροντιστήριο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου (πάνω από το κατάστημα της vodafone) με είσοδο από την οδό Δημοκρατίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24924 00448, 6948 883438.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ