ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ Η ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Στην ετήσια χοροεσπερίδα  που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Τσαριτσάνης «Οικονόμος» στην κεντρική πλατεία, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, η Ευαγγελία Λιακούλη, επεσήμανε τα εξής:

«Βρισκόμαστε απόψε, για μια ακόμα φορά, στην ιστορική Τσαριτσάνη, για να συναντήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, τον «Οικονόμο» Τσαριτσάνης , να γιορτάσουμε τους αγώνες και τις νίκες του και να μοιραστούμε στιγμές με όλους τους παράγοντες , τους ποδοσφαιριστές και κατοίκους της περιοχής, που με περηφάνια δηλώνουν «πιστοί οπαδοί» της ομάδας και εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να συγχαρώ τον Αθλητικό Όμιλο Τσαριτσάνης ‘Οικονόμο’, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας, που, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων χρόνων, διατήρησε καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου, πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων μας.

Εύχομαι να φτάσει ακόμα πιο ψηλά, συνεχίζοντας τη νικηφόρο πορεία του.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας που μας ‘απομόνωσαν’, στη σημερινή γιορτή, συναντιόμαστε και πάλι, για να συνυπάρξουμε μέσα από μια κοινή αιτία – κι αυτό είναι  κάτι που έχει ανάγκη ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, πρέπει να είμαστε ΜΑΖΙ, παραμένοντας πιστοί στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στις αξίες μας, αντλώντας από τις ρίζες μας, δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Τώρα είναι η ώρα να μονιάσουμε όλες οι γενιές, να εμπιστευθούμε τα νιάτα μας όχι μόνο μέσα στο μικρό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά στο μεγάλο γήπεδο της ζωής και με τη φρεσκάδα τους να δημιουργήσουμε το αύριό τους.

Εύχομαι από καρδιάς, να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου, όλοι μαζί, γεροί και δυνατοί, απολαμβάνοντας αξέχαστες στιγμές χαράς και κεφιού, τιμώντας ταυτόχρονα τις παραδόσεις μας και προτάσσοντας τον αθλητισμό που είναι πηγή έμπνευσης, πηγή ζωής ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ