ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΞΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, κατοίκων της περιοχής, εκπροσώπων του Δήμου Κιλελέρ και των τοπικών κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά στον Δοξαρά του Δήμου Κιλελέρ. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η τοπική κοινότητα υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Στο χαιρετισμό που απέστειλε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε: «Μετά από δύο χρόνια που οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας το επέτρεψαν διοργανώνουμε ξανά καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο σύνολο σχεδόν των κοινοτήτων του Δήμου μας.

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, όπως και η αποψινή εδώ στο Δοξαρά, στέλνουμε το βασικό μήνυμα της προσήλωσης στην κουλτούρα και στις παραδόσεις του τόπου μας καθώς και της μεταλαμπάδευσής τους στις νεότερες γενιές. Το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία και το κάνουμε πράξη καθημερινά.

Ο Πολιτισμός είναι η βασική προτεραιότητα στο Δήμο Κιλελέρ».
Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΤΚ Δοξαρά Λ. Παλαιοκώστας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου, ο βουλευτής Μ. Χαρακόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς και Β. Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος, Ι. Ζαχαριάς, Ζ. Ανυφαντή και Ρ. Καραλαριώτου, οι πρόεδροι των ΤΚ Αγίου Γεωργίου, Βουναίνων, Κραννώνα και Μικρού Βουνού Γ. Νανούλη, Μ Χαζηλιάδης, Κ. Τσιαγκλάνης και Δ. Γκουτζιούλας και ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Αθ. Παλιοβάιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ