Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΔΕΛΕΡΙΑ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που βρίσκομαι ανάμεσα σε καλούς φίλους, στην ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δελερίων. Χαίρομαι, δε, διπλά, διότι είναι μαζί μας τόσα νέα παιδιά, που τιμούν τον τόπο και τις παραδόσεις μας. Τους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς, καθώς με την ενεργό συμμετοχή τους, όχι μόνο στα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά σε κάθε έκφανση του δημόσιου βίου, “δηλώνουν” υπερήφανα, πως ο νομός μας αποτελεί την “καρδιά” της ελληνικής περιφέρειας».

Τα παραπάνω ανέφερε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δελερίων, προσθέτοντας:

«Οι νέες και οι νέοι, εκπέμπουν ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο σήμα, δείχνοντας μαζικά και αυθόρμητα, τον άρρηκτο δεσμό με τις ρίζες μας, τις οποίες φυλάσσουν και μεταλαμπαδεύουν από γενιά σε γενιά, διατηρώντας ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας.

Η συμμετοχή μας σε ανάλογες εκδηλώσεις, στέλνει ηχηρό μήνυμα ενότητας του λαού μας, απέναντι στις κρίσεις και τα προβλήματα, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, καθώς μόνο όταν προτάσσουμε το κοινό συμφέρον, ξεπερνούμε κάθε δυσκολία.

Ενωμένοι δώσαμε και κερδίσαμε μάχες, όταν όλοι τις θεωρούσαν χαμένες, ενωμένοι βγαίνουμε νικητές από την υγειονομική κρίση, ενωμένοι κλείνουμε μαζί, το μαύρο κεφάλαιο των μνημονίων για τη χώρα».

Ο Χρήστος Κέλλας, τέλος, συνεχάρη την πρόεδρο Σταυρούλα Μήτσιου και τα μέλη του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δελερίων, για την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Κώστα Νούσια, για τη συνδρομή του στην επιτυχία της, καταλήγοντας με την ευχή:

«Nα είμαστε κάθε χρόνο εδώ, να ανταμώνουμε και να γιορτάζουμε. Να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τις δυσκολίες και να μην ξαναζήσουμε ποτέ, υπό το καθεστώς των περιορισμών, που μας επέβαλλε η πανδημία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ