ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ

Στο αντάμωμα Ποταμιτών ο Μ. Χαρακόπουλος

«Η μαζική ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών και της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς για το 3ο Αντάμωμα Ποταμιτών, που αρχικώς αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, επιβεβαιώνει πόσο μας έλλειψαν στα δυόμιση χρόνια της πανδημίας αυτά τα ανταμώματα, οι δυνατότητες να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να αναβαφτιζόμαστε στις ρίζες μας».

Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στο 3ο Αντάμωμα Ποταμιτών από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών κ. Λεμονιά Μαγαζιώτη και τον πρόεδρο του χωριού κ. Δημήτρη Κεραμέα

Ο Θεσσαλός πολιτικός με αφορμή την παρουσία ομογενών από τις ΗΠΑ εξέφρασε τη χαρά του «γιατί όπως άκουσα το αντάμωμα είναι ευκαιρία να βρεθούν και απόδημοι από την Αμερική που γεννήθηκαν εδώ ή έλκουν καταγωγή από την Ποταμιά και βρέθηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς τις ρίζες του, να έχει συναίσθηση της ταυτότητάς του για να πορευτεί με αυτοπεποίθηση στη ζωή.
Και τέτοιες όμορφες βραδιές μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί αυτός ο τόπος, που πέρυσι γιόρτασε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, μπορεί να πέρασε δοκιμασίες και δεινά, αλλά στάθηκε όρθιος. Όποτε προτάξαμε τα σημαντικά και μεγάλα που μας ενώνουν, έναντι των μικρών και ασήμαντων που ενίοτε μας διχάζουν, καταφέραμε να μεγαλουργήσουμε. Και σήμερα, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ατενίζουμε με αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος συνεχάρη τον Σύλλογο Γυναικών και την Κοινότητα Ποταμιάς για το 3ο Αντάμωμα Ποταμιτών και κατέληξε ευχόμενος «του χρόνου στο 4ο Αντάμωμα να είμαστε ακόμη περισσότεροι. Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, όπως των Ελλήνων οι κοινότητες ξέρουμε! Καλή διασκέδαση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ