Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά με τη δήθεν άρνηση του Δήμου Τυρνάβου προς την κ. Βαγενά Άννα να πραγματοποιήσει παράσταση στον Δήμο Τυρνάβου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε ανακοίνωση της Βουλευτού Σύριζα κας Βαγενά στην οποία αναφέρει πως «Δυστυχώς μόνη εξαίρεση υπήρξε ο Δήμος Τυρνάβου, ο οποίος δεν φάνηκε πρόθυμος να αποδεχτεί την προσφορά μου.», γεγονός μη αληθές.

Η πραγματικότητα είναι πως η είδηση των επικείμενων παραστάσεων μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Άλλωστε, η καλλιτεχνική αξία της κυρίας Βαγενά είναι εγνωσμένη και αδιαμφισβήτητη.

Ωστόσο, η κα Βαγενά προσέφερε στον Δήμο Τυρνάβου ως μόνη ημερομηνία αυτή της 27ης Αυγούστου. Ως γνωστόν, όμως, στις 27 Αυγούστου στον Δήμο Τυρνάβου έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις (Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, Γιορτή Αχλαδιού Πλατανουλίων και το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου). Εξηγήσαμε, λοιπόν, στην κυρία Βαγενά πως στην προτεινόμενη ημερομηνία θα ήταν απολύτως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί η εν λόγω παράσταση και της ζητήσαμε μία οποιαδήποτε εναλλακτική ημερομηνία, πράγμα που ουδέποτε έπραξε.

Παρόλα αυτά, η κυρία Βαγενά είναι πάντα ευπρόσδεκτη στον φιλόξενο και πολιτιστικά δραστήριο Δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ