Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρ. Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Για τον Δήμαρχο Τυρνάβου φταίνε πάντα οι άλλοι. Εύκολα λέει ψεματάκια, δύσκολα παραδέχεται τα λάθη του. Φταίει η ίδια η κ. Βαγενά γιατί ήθελε να κάνει την παράσταση την ίδια μέρα που στον Δήμο γίνονται άλλες 3 εκδηλώσεις, λέει τώρα ο Δήμαρχος.

Αυτό το ψεματάκι κρύβεται στην ανακοίνωση του Δημάρχου. Λες και δεν υπήρχαν άλλες μέρες. Αλλά αλήθεια, ποιος ευθύνεται που συμπίπτουν οι άλλες 3 εκδηλώσεις στις οποίες αναφέρεται; Οι σύλλογοι, οι φορείς, οι καλλιτέχνες, ή ίσως η κακιά η ώρα!!! Πάντως όχι ο Δήμαρχος, λέει ο Δήμαρχος!

Όταν φωνάζαμε στο δημοτικό συμβούλιο να ξαναδούν τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων δεν μας άκουγε. Η απρονοησία, η έλλειψη συνεννόησης και προγραμματισμού, φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Εκτίθεται ο ίδιος αλλά δυστυχώς και όλος ο Δήμος με όσα κάνει.

Να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγνώμη από την κ Βαγενά και κυρίως από τους δημότες.

Στο τέλος θα τρέχει πίσω από τους πολίτες και τις πρωτοβουλίες τους όπως με την πολύ σωστή και γρήγορη αντίδραση του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα που αναλαμβάνει την πραγματοποίηση της παράστασης μετά από συνεννόηση με την κ. Βαγενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ