ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΙΚΕΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

Από τις 23 έως και τις 27 Αυγούστου, η ΙΚΕΑ υποδέχεται στα καταστήματά της μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με αφορμή την Εθνική Ημέρα για τα κεφτεδάκια στη Σουηδία, προσκαλεί το κοινό στα καταστήματα της ανά την Ελλάδα από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου, σε μια εβδομάδα γιορτής με μεγάλους διαγωνισμούς, πλούσια δώρα ΙΚΕΑ, δοκιμή της μεγάλης ποικιλίας κεφτέδων και πολλές εκπλήξεις.

Τα κεφτεδάκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα βιβλίο μαγειρικής στη Σουηδία το 1754 και σταθερά έχουν γίνει μέρος των καθημερινών γευμάτων. Σερβίρονται στα εστιατόρια της ΙΚΕΑ σε όλον τον κόσμο από το 1985 και κάθε χρόνο ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι τα απολαμβάνουν, αναδεικνύοντάς τα σε σύμβολο της ΙΚΕΑ παγκοσμίως.

Αυτή η εβδομάδα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γευτούμε ολόκληρη την ‘’οικογένεια’’ κεφτέδων ΙΚΕΑ όπως τα κλασσικά, κοτόπουλου, λαχανικών ή ακόμα και φυτικά, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στα καταστήματά μας από τις 23 Αυγούστου! Χαλαρώστε, δοκιμάστε νόστιμες γεύσεις και γιορτάστε μαζί μας τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ, απολαμβάνοντας οικονομικές τιμές, προσφορές και δωρεάν κεφτεδάκια ΙΚΕΑ ( φυτικά, λαχανικών ή κοτόπουλου) με διαφορετικές σάλτσες αλλά και φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους σας σε ρόλο… έκπληξη! Οι επισκέπτες μπορούν να κερδίσουν κεφτεδάκια ΙΚΕΑ, είδη κουζίνας αλλά και δωροκάρτες ΙΚΕΑ μέσα από διαγωνισμούς που θα λαμβάνουν χώρα στα καταστήματά μας και για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Επισκεφθείτε το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία και γιορτάστε κι εσείς τα αγαπημένα σας κεφτεδάκια!

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ