ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η μισή ομάδα που θα παίξει για 3η χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ αποτελείται από παίχτες του Δήμου Τυρνάβου! 

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα δώσει το παρών στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ.

Οι Αμπελωνίτες είναι πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δύσκολης κατηγορίας, καθώς ολοκλήρωσαν νωρίς και έγκαιρα τον σχεδιασμό τους, ο οποίος βασίζεται στον σταθερό κορμό από την περσινή χρονιά, με κάποιες σημαντικές προσθήκες.

Στην ομάδα παρέμειναν οι Μπαμπανάτσας, Γιώτης, Τσιούλκας, Μπιζιάκης, Καραγιάννης, Γκιουλέκας, Φλεβαράς, Κοτσώνας, Καράτζιος, Παλάσκας, Γαζέτας, Τεκούσης, Βλησαρούλης, ενώ προστέθηκαν οι Κυριακόπουλος, Νταλός, Κονδυλόπουλος, Τσολάκης.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αποστολάκης και Χαιρετίδης, ενώ ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, παραμένει στο προπονητικό τιμόνι της ομάδας, με τον Παναγιώτη Δαουλάρη, να τον πλαισιώνει στον Αμπελωνίτικο πάγκο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αμπελωνίτικη ομάδα, αποτελεί την μοναδική ομάδα του Δήμου Τυρνάβου, που αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία, ενώ οι μισοί παίχτες της κατάγονται από τον Δήμο Τυρνάβου (Μπαμπανάτσας, Παλάσκας, Γαζέτας, Μπιζιάκης, Τεκούσης, Τσολάκης από Αμπελώνα, Γκιουλέκας από Αργυροπούλι και Κονδυλόπουλος από Δένδρα).

Στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο πρόεδρος, κ. Σταύρος Κωτούλας, ο οποίος διανύει την τελευταία του χρονιά στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας, δήλωσε:

«Και φέτος ξεκινάμε μια σεζόν γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες.

Το πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, θα είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα, καθώς οι μισές ομάδες του ομίλου θα υποβιβαστούν.

Εμείς από την πλευρά μας, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές μας, διατηρήσαμε τον βασικό μας κορμό και κάναμε τέσσερις ποιοτικές προσθήκες, που ευελπιστούμε να μας βοηθήσουν τα μέγιστα.

Όπως και να έχει, ο βασικός στόχος της ομάδας μας, παραμένει η χαρά για το άθλημα και το οικογενειακό κλίμα. Έτσι πορευτήκαμε 5 χρόνια τώρα, έτσι θα πορευτούμε και φέτος.

Εύχομαι ολόψυχα, υγεία και επιτυχίες στην ομάδα μας και καλώ τον υπέροχο κόσμο μας, για ακόμη μια χρονιά, να στηρίξει την προσπάθειά και να γίνει ξανά, ο έκτος μας παίχτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ