MΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 2η ΈΚΘΕΣΗ – BAZAAR ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Έκθεση – Bazaar χειροτεχνών και δημιουργών της επαρχίας Ελασσόνας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών και την στήριξη του Δήμου Ελασσόνας, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς το χώρο, απολαμβάνοντας τόσο την ομορφιά του τοπίου, όσο και τις υπέροχες χειροδημιουργίες των καλλιτεχνών – εικαστικών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση όπως των κ.κ. Αλεξάκη Μαριάννα, Αλευρά Ξανθούλα, Βούλγαρη Σάκη, Θεοδωράκη Δήμητρα, Κατσιάνα Βασίλη, Κατσάμπη Δήμητρα, Μωυσίδη Αλεξάνδρα, Νασιούλη Χριστίνα, Νίκου Φιλιώ, Ραχαντά Μαρία, Σούλιο Σωτήρης και Τασιούλη Μιχάλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας καθώς και πρόεδροι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Γάτσας, ο οποίος τόνισε ποσό σημαντική είναι η ύπαρξη του συλλόγου και οι δράσεις του σε όλους τους τομείς και βεβαίωσε πως ο δήμος θα είναι πάντα συνεργάτης και αρωγός στο έργο του.

Στη συνέχεια στο λόγο της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Τζουανάκη αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν πολύτιμοι χορηγοί – αρωγοί της εκδήλωσης όπως το Δήμο Ελασσόνας με την πολύτιμη βοήθεια των υπαλλήλων του, τους κ.κ. Ελευθέριο Φουρκιώτη, Νίκο Στραβοκώστα, Μάκη Δαγκλή, Βασίλη Πλιάτσικα, Γεώργιο Λιάκο, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο καθώς και το Περιφερειακό Τμήμα Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συνεχίζοντας αναφέρθηκε πως όλα αυτά τα χρόνια που υφίσταται ο σύλλογος, από το 2010 έως και σήμερα, αξίζουν πολλά ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα μέλη του συλλόγου για τη στήριξη και τη βοήθεια τους, αλλά κυρίως αξίζουν πολλά ευχαριστώ στις κυρίες αυτού, που δίνουν και «χαρίζουν απλόχερα, την ψυχή τους, το χρόνο τους και την αγάπη τους, όταν, όπου και όπως χρειαστεί!

Βεβαίωσε η πρόεδρος ότι ο σύλλογος θα είναι πάντα παρών όπου απαιτείται με ακόμη περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία και κλείνοντας το χαιρετισμό της τόνισε πως όλοι επιβάλλεται να είμαστε εθελοντές γιατί ¨όλοι μαζί μπορούμε¨!

Ακολούθησε η παρουσίαση των χειροτεχνών – δημιουργών μελών του συλλόγου και η βράβευση τους με επαίνους συμμετοχής από τα μέλη του Δ.Σ..

Ιδιαίτερη όμως και ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης από το σύλλογο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτωνα, ως πρώτο επίτιμο εθελοντή του δήμου, ο οποίος φανερά συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο του, ένα χειροποίητο λογότυπο του συλλόγου, δια χειρός της κ. Μαντατζή Νατάσας (καλλιτέχνη και μέλος του συλλόγου), καθώς και ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα και δημιουργίες των χειροτεχνών.

Ο Σύλλογος ανανεώνει το ραντεβού του με όλους σε νέες δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, διαβεβαιώνοντας πως θα ξεκινήσουν σύντομα και οι προετοιμασίες για την οργάνωση της 3ης Έκθεσης – Bazaar του επόμενου καλοκαιριού με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων χειροτεχνών και δημιουργών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ