ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Από αύριο Τρίτη 6 – 8 μ.μ. ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας και των ακαδημιών τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε αίθουσα του πέτρινου δημαρχείου οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Αμπελωνιακό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας που έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση της ομάδας για την πραγματοποίηση μίας αξιοπρεπούς πορείας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΛ και την δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων τμημάτων υποδομής (ακαδημίες) εκλέχτηκαν οι:

Χρήστος Μπακούλας, Δημήτριος Μπότης, Χρύσα Κοσκινιώτη, Γεώργιος Κοσκινιώτης, Γεώργιος Δεμερτζής, Ανδριάννα Καραμπάση, Μαρία Παλληκάρη, Τάσος Ζαχαριάς και Ελένη Μπακούλα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έπιασε αμέσως δουλειά και ήδη για αύριο έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να έλθουν στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο για μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Επίσης από αύριο ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του συλλόγου που θα γίνονται 6 – 8 μ.μ. στο χώρο του γηπέδου. Στην ακαδημία θα γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας 4 – 16 ετών.

Υπεύθυνος των ακαδημιών θα είναι ο προπονητής Χρήστος Λιάπης με άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Στρατίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ