ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΥΡΝΑΡΙΩΤΩΝ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στο 30ο αντάμωμα Πουρναριωτών παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου  ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Πουρναρίου, έλαβε χώρα το «30ο Αντάμωμα Πουρναριωτών», σε  μια όμορφη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πουρναρίου κ. Γιάννης Μακρής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, οι τοπικοί σύμβουλοι Συκουρίου κα Όλγα Φασούλα – Μπακαγιάννη και ο κ. Γιώργος Λιόγκας. Παρακολούθησαν και απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Ε.Σ. Πουρναρίου  και το φιλοξενούμενο χορευτικό του Μορφωτικού Συλλόγου – Λαογραφικού Μουσείου Γόννων.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου Πουρναρίου κ. Γιώργος Πολύμερος, ο οποίος καλωσόρισε τους απανταχού Πουρναριώτες του εξωτερικού και τόνισε τη σημασία του ανταμώματος και την αρχή της υψηλής εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και τους συμπατριώτες. Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία της ορχήστρας του κ. Βαγγέλη Πέγιου.

Ο κ. Μανώλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου, καθώς και τα χορευτικά τμήματα που συμμετείχαν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν το εξαίρετο έργο τους με το ίδιο μεράκι και ζήλο για τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Ακόμη ανέφερε ότι: “είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά σας, διότι διατηρείτε αναλλοίωτη την παράδοση και τις αξίες του τόπου μας και συμβάλλετε στη μετάβαση του πολιτισμού μας από τη μία γενιά στην επόμενη. Παρακαλώ θερμά τις νέες και τους νέους να συμμετέχουν ως ενεργά μέλη στους Πολιτιστικούς Συλλόγους, αλλά και όλους εσάς που παρευρεθήκατε εδώ απόψε, βοηθήστε τους Συλλόγους, διότι χωρίς εσάς οι Σύλλογοί μας δε θα παραμείνουν ζωντανοί. Ως δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων και μέσα από τον δημοτικό οργανισμό του δήμου, είμαστε δίπλα σας σε αυτές τις προσπάθειες. Εύχομαι πάντα επιτυχίες στο Σύλλογό σας».

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο βουλευτής της Ν. Δ. Νομού Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ