ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ VOUCHER ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Διοίκησης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης

Η Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και η Διεύθυνση Παιδείας, ενημερώνουν ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023» λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, η διαδικασία κατάθεσης των voucher από τις ωφελούμενες δικαιούχες μητέρες θα γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης ως εξής:

Η εξυπηρέτηση των γονέων θα γίνεται τις ώρες 08:00 π.μ-14:00 μ.μ.
Παράλληλα ενημερώνουμε ότι η Β΄ φάση της υποβολής των αιτήσεων για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα γίνεται από 1η έως 10η Σεπτεμβρίου Γραφεία της Δ/νσης Παιδείας (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ οικονόμων 3ος όροφος), τις ώρες 09:00 π.μ. – 12:00μ. στην κα. Παζάρα Άννα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας(2410 680224).
Οι ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων θα κατατίθενται την ίδια ώρα (09:00 π.μ. – 12:00μ), στα γραφεία της Δ/νσης στην κα Μπαξεβάνου Σταυρούλα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (2410 680215).

Με γνώμονα τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα θα λειτουργήσουν με το σωστό τρόπο, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ