ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι αδελφοί Ευάγγελος και Απόστολος Γκανάτσιος που είδαν το πρωί του Σαββάτου το κοπάδι τους να ξεκληρίζεται από επιδρομή λύκων μέσα στην κτηνοτροφική τους εγκατάσταση αφού ευχαρίστησαν το paidis.com για την ανάδειξη του προβλήματος που κινητοποίησε τοπικούς παράγοντες και τον ΕΛΓΑ, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον βουλευτή κ. Βασίλη Κόκκαλη για το ενδιαφέρον του και τις παρεμβάσεις που έκανε συμβάλλοντας στην επίλυση του προβλήματος.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν επίσης στον προϊστάμενο του γραφείου Θεσσαλίας κ. Σπύρο Σπυρόπουλο και την ελεγκτή ζωικού κεφαλαίου κ. Χριστίνα Σακοράφα που επισκέφθηκαν την ίδια μέρα την μονάδα για την πραγματοποίηση αυτοψίας στα νεκρά ζώα που η ολοκλήρωσή της επέτρεψε να γίνει αυθημερόν η απομάκρυνση των νεκρών ζώων από την εγκατάσταση.

Τέλος ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους και την εταιρεία kafsis που απομάκρυναν τα ζώα από τη μονάδα και μερίμνησαν για την αποτέφρωσή τους, αλλά και όλους όσοι επίσης βοήθησαν για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ