Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η 3η Σεπτέμβρη είναι μια μέρα ορόσημο για την πολιτική ιστορία της χώρα μας. 48 χρόνια μετά, η ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ και η εφαρμογή της είναι η λύση για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας.

Την 3η Σεπτέμβρη του 1974, μέσα στα αποκαΐδια της χούντας, η ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, συμπύκνωνε λέξη-λέξη τους αγώνες, τους πόθους, τις αγωνίες και τις ελπίδες δεκαετιών του ελληνικού λαού. Τους αγώνες για αξιοπρέπεια και δημοκρατία.

48 χρόνια μετά και μέσα στη δίνη των πολλαπλών κρίσεων που περνάει η πατρίδα μας για πάνω από μια δεκαετία, οι πολίτες ζητούν πλέον, πιο επιτακτικά από ποτέ, σοβαρότητα, λύσεις και αξιοπιστία. Και φυσικά ζητούν ανανέωση, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε πρακτικές και νοοτροπίες.

Γι’αυτό και το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Για να αποτελέσει ξανά το καταφύγιο των πατριωτικών, κοινωνικών και πολιτικών προταγμάτων μετά την κατάρρευση θεωριών ψεύδους και αδυσώπητων πολιτικών σε βάρος της χώρας.

48 χρόνια μετά την ίδρυσή του το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει με ένα και μοναδικό στόχο, να προσφέρει στον ελληνικό λαό μια θετική εναλλακτική επιλογή που θα το καταστήσει ξανά ως τον σοβαρό προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό πόλο εξουσίας απέναντι στη ΝΔ. Μια επιλογή ελπίδας που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και θα αποτελέσει την αφετηρία της μεγάλης ανατροπής και της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας.

3 Σεπτέμβρη γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ
γιορτάζουν οι ανήσυχοι, οι ονειροπόλοι.
Γιορτάζουμε εμείς μαζί με όλη την κοινωνία!
Χρόνια μας πολλά !

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ