ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Θύμα ξυλοδαρμού από έναν 45χρονο έπεσε στην Καβάλα μια ιδιοκτήτρια και εργαζόμενη σε καφετέρια. Αφορμή για το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, το γεγονός ότι απλά άργησε να τους σερβίρει τον καφέ.

Το σκηνικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στην καφετέρια με τον 45χρονο «νταή» να φτάνει στο σημείο να χαστουκίζει την γυναίκα. Τα όσα συνέβησαν περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο γιος της ιδιοκτήτριας του καφέ Κλεισθένης Τζάκης.

«Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με την γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί. Ο λόγος για τον Ν. Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στην δικιά μου την δουλειά, ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι. Π. και της γυναίκας του Ε. Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά! Αυτός ο «άντρας» λοιπόν είχε τα «κότσια» να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει δύο φορές, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, στην μάνα του, την γυναίκα του και τους δύο του γιους, μια γυναίκα με τρεις ρόλους ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που είναι μάνα, εργαζόμενη και καταστηματάρχης! » αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ