ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβακίας κα Ζουζάνα Τσαπούτοβα (Zuzana Čaputová) υποδέχθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Την επίσημη τελετή υποδοχής που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο ακολούθησε η τελετή Παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και οι διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Η κ. Μπίζιου αμέσως μετά την τελετή υποδοχής δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να υποδέχομαι στην χώρα μας την Πρόεδρο της Σλοβακίας, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα. Έχω τη χαρά τα τρία τελευταία χρόνια να προεδρεύω της Επιτροπής Φιλίας της Βουλής Ελλάδας – Σλοβακίας και οφείλω να πω ότι οι διμερείς μας σχέσεις αποτελούν παράδειγμα συνεργασίας, στηριζόμενες στις κοινές αξίες και στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας καθώς και στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ