ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με αφορμή απάντηση που είχε δώσει ο δήμαρχος σε παλαιότερη συνεδρίαση του δ.σ. για την εξόφληση του μνήματος του αείμνηστου Θ. Νασίκα

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ζήτησα από τον κ. Κόκουρα να πληρωθεί , επιτέλους , ο τάφος του αειμνήστου Θανάση Νασίκα και να γίνει μια προσωπογραφία του ανδρός , όπως αυτές που ήδη υπάρχουν εντός του Δημοτικού Μεγάρου για άλλους Δημάρχους, ακόμα και εκείνων που βρίσκονται εν ζωή.

Τότε, η απάντηση που έλαβα από τον κ. Κόκουρα ήταν καταφατική. Υποσχέθηκε δηλαδή, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι θα υλοποιούνταν οι προτάσεις μου και, μάλιστα , αρκετά γρήγορα.

Δυστυχώς, όμως , πληροφορούμαι από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας paidis.com ότι ο τάφος παραμένει απλήρωτος , ενώ και η προταθείσα προσωπογραφία μάλλον έχει παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες.

Τούτων δοθέντων , ζητώ από τον κ. Δήμαρχο να σταματήσει να προσβάλλει τη μνήμη του Θανάση Νασίκα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού η απόφαση αποπληρωμής του τάφου φέρει τη σφραγίδα συγκεκριμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η εκκρεμότητα αυτή πρέπει να λήξει τάχιστα. Η παράτασή της μας ντροπιάζει όλους.

Πολλές φορές, κ. Δήμαρχε , ο ασκών την εξουσία πρέπει να αίρεται πάνω από γινάτια και μικροπρέπειες. Για να μην φαίνεται ο ίδιος μικροπρεπής και κοντόφθαλμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ