Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εναν προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία του ερασιτεχνικού μπάσκετ στο νομό Λάρισας από τη δεκαετία του’80 μέχρι σήμερα, τον Σπύρο Βενέτη, επέλεξε για υπεύθυνο των ακαδημιών του συλλόγου η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μάθουν με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας μικρά παιδιά από τον Τύρναβο και την ευρύτερη περιοχή.

Οτι και να πει κανείς για την παρουσία του Σπύρου Βενέτη στο χώρο του μπάσκετ είναι λίγο.

Επαιζε μπάσκετ και μάλιστα με τη φανέλα του Γ.Σ. Τυρνάβου από το 1979 και για πολλά χρόνια. Ανέλαβε προπονητής της ίδιας ομάδας από το 1987, επέστρεψε και πάλι ως προπονητής του Τυρνάβου την περίοδο 1999 – 2001, ανέλαβε προπονητής στην ακαδημία του Γ.Σ. Αμπελώνα, υπήρξε προπονητής στον Γ.Σ. Φαλάνης, ενώ από το 2018 – 2020 ήταν προπονητής στο παιδικό, αλλά και στην ομάδα νεανίδων του Γ.Σ. Φαλάνης.

Ο ίδιος που αποδέχθηκε την πρόσκληση – πρόκληση της διοίκησης του Γ.Σ.Τ., μιλώντας στο paidis.com, τόνισε ότι στόχος του είναι να αναδειχθούν ταλέντα και να ξεπηδήσουν μέσα από τις ακαδημίες αθλητές που θα έχουν μπροστά τους σπουδαίο μέλλον, αρκεί να υπάρχουν όπως ανέφερε διάθεση για δουλειά, όρεξη και κέφι στο παιχνίδι και πάνω από όλα σωστή κατανομή του χρόνου μεταξύ της άθλησης και των άλλων υποχρεώσεων των παιδιών.

Από την πλευρά της ομάδας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες στις προπονήσεις των παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ