ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Χωρίς φως παραμένει εδώ και σχεδόν 4 χρόνια το πάρκο Ζησιάδη στον οδό Σολωμού στον Αμπελώνα, με αποτέλεσμα όπως λένε περίοικοι τα βράδια να γίνεται πόλος έλξης για διάφορους παραβατικούς που δρουν ανεξέλεγκτα. Διαμαρτυρόμενοι επικοινώνησαν με το paidis.com για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους αφού όπως σημείωσαν έχουν απευθυνθεί πάμπολλες φορές σε στελέχη της δημοτικής αρχής χωρίς όμως να γίνει κάτι και να φωτιστεί το πάρκο.

“Δεν ξέρουμε τί περιμένουν για να επισκευάσουν το φωτισμό”, σημείωσε περίοικος που επικοινώνησε με τη σελίδα, υποστηρίζοντας ότι η γειτονιά κάθε βράδυ ζει με το φόβο για κλοπές ή ζημιές.

Σαν να μην έφτανε αυτό όπως αναφέρουν πριν από δύο περίπου μήνες προκλήθηκε ζημιά και στο δίκτυο άρδευσης στο απέναντι πάρκο με αποτέλεσμα λόγω της διαρροής ένα σημαντικό τμήμα να έχει μετατραπεί σε έλος που είναι εστία κουνουπιών σε μια εποχή που υπάρχει έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου ενώ υπάρχει κίνδυνος και για τα μικρά παιδιά που παίζουν στο πάρκο για να πέσουν μέσα στη λάσπη.

“Είπαμε και ξαναείπαμε για το πρόβλημα αλλά από το ένα αφτί των αρμοδίων μπαίνει και από το άλλο βγαίνει”, σημειώνει περίοικος που ζητά την άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο.

Αλήθεια ακούει κανείς;

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ