ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Οπως κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου έχοντας σαν κύριο στόχο τη στήριξη του εισοδήματος των συνεταίρων και της τοπικής οικονομίας γενικότερα αλλά και συνεχίζοντας να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών στα οινοποιήσιμα σταφύλια σε όλη τη χώρα αναμένεται να ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μελών τιμές στα σταφύλια που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com για μια ακόμη χρονιά η διοίκηση αναμένεται να εκπλήξει θετικά τα μέλη του συνεταιρισμού και παράλληλα να δώσει το σύνθημα για καλές τιμές σε όλη την περιοχή και όχι μόνο.

Αν και από τη διοίκηση τηρούν σιγή ιχθύος είναι βέβαιο ότι και η φετινή χρονιά θα είναι μία καλή χρονιά για τους συνεταίρους αρκεί φυσικά να επιτρέψει και ο καιρός ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα της παραγωγής.

Περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά αύριο στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του οινοποιείου και θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ