ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Η  μεγάλη  γιορτή στις αρχές του καλοκαιριού που διοργανώθηκε με τα παιδιά, τις νηπιαγωγούς και τους γονείς στο 25ο Νηπιαγωγείο Λάρισας ολοκληρώθηκε με ένα μεγαλοπρεπές  ουράνιο τόξο που σχηματίσθηκε πάνω από το οικόπεδο της μελλοντικής πλατείας της περιοχής Ιπποκράτη στην οδό Ηρακλειανού.

Το ουράνιο τόξο αποθανάτισε ο φωτογράφος – καλλιτέχνης  Γιάννης Χατζηαντωνίου (βλέπε σχετική φωτογραφία) και δέθηκε απόλυτα με την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών με τίτλο «Ζωγραφίζω την πλατεία» που ο σύλλογος γονέων είχε αναρτήσει στα κάγκελα του νηπιαγωγείου.

Με την ευκαιρία της έκθεσης ο σύλλογος γονέων δημιούργησε σχετικό βίντεο, όπου παρουσιάζονται οι ζωγραφιές των παιδιών με φόντο την … μελλοντική πλατεία συνοδευόμενες από το χαρούμενο τραγούδι «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον τοίχο». Ευχαριστούμε την Τάνια Τσανακλίδου για την φιλική συμμετοχή … και δεσμευόμαστε να την καλέσουμε στα εγκαίνια της πλατείας της περιοχής Ιπποκράτη Λάρισας απέναντι από τα σχολεία της οδού Ηρακλειανού (όταν κατασκευασθεί από τον Δήμο Λαρισαίων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ