ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

«Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η πολιτεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί στα σχολεία της όλους τους μαθητές, με 8.600 νέους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, που ανεβάζουν τον αριθμό των μόνιμων διορισμών την τελευταία διετία σε 25.000 και ενίσχυση του ολοήμερου σχολείου, με σημαντικά αναβαθμισμένο πρόγραμμα και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση για τα “Πρωτάκια”, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων ν. Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο Δήμητρα Αποστολοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου, για τη γενικότερη δράση τους, αναφέρθηκε στην τρίτεκνη οικογένεια, χαρακτηρίζοντάς την “σύγχρονο πρότυπο σε μια άκρως απαιτητική εποχή”.
«Τη στιγμή, που το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της χώρας, η τρίτεκνη οικογένεια αποτελεί “όαση” ελπίδας και αισιοδοξίας.

Γνωρίζω καλά, ότι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζετε είναι πολλά.

Η κυβέρνησή μας, εν μέσω αλλεπάλληλων, εξωγενών κρίσεων, προσπαθεί, όχι μόνο να απορροφήσει τους κραδασμούς, αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον, που θα προσφέρει εργασία και αξιοπρεπείς μισθούς σε όλους, με ιδιαίτερη φροντίδα για τον θεσμό της οικογένειας», σημείωσε ο κ. Κέλλας.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, ευχήθηκε στα “πρωτάκια” να έχουν μια ήρεμη σχολική χρονιά και στους γονείς, να δουν τα παιδιά τους να προοδεύουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ