ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών εύχεται σε όλους, παιδιά, εκπαιδευτικούς, γονείς, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Αν και είναι λογικό και αυτονόητο να υπάρχει ένα σχολείο για όλα τα παιδιά, εντούτοις κάθε χρόνο, όλο και περισσότερο ανοίγει η ψαλίδα των διακρίσεων. Τόσο γιατί η κοινωνία μας βυθίζεται, κατά καιρούς,όλο και περισσότερο στις, διαφόρων ειδών, “κρίσεις”, όσο και γιατί η “σύγχρονη εκπαιδευτική αντίληψη”, δημιουργεί εκπαίδευση πολλών ταχυτήτων.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα σχολείο που, όλα τα παιδιά, θα μαθαίνουν τα ίδια σύγχρονα γράμματα της εποχής μας και όχι να αποκλείονται παιδιά από τη μόρφωση.
Ένα σχολείο, για την λειτουργία του οποίου θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο το κράτος και θα στηρίζεται από αυτό, χωρίς να υποχρεώνει τους γονείς να βάζουν διαρκώς το χέρι στην τσέπη.
Ένα σχολείο ασφαλές, που δεν θα κινδυνεύουν τα παιδιά από σεισμό η κακοτεχνίες.
Ένα σχολείο που θα θερμαίνεται επαρκώς και θα καθαρίζεται σχολαστικά, από μόνιμους υπαλλήλους στην καθαριότητα.
Ένα σχολείο που θα έχει όλους τους εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, στην ώρα τους, χωρίς κενά.
Που θα καλύπτει τα μορφωτικά κενά, που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία, με περισσότερους εκπαιδευτικούς που θα κάνουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα, μέσα στο σχολείο, χωρίς να υποχρεώνεται η οικογένεια να τρέχει να τα καλύψει, αν μπορεί, όσο και όπως μπορεί.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών θα είναι στο πλευρό των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονιών, για κάθε τι που θα εξασφαλίζει την ομαλή, χωρίς προβλήματα, λειτουργία των σχολείων.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μαρία Κωστή
Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ