ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝ. Δ/ΝΤΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ν. ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 -2023

Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευχάριστης και δημιουργικής περιόδου για όλους μας. Είναι αυτή η περίοδος που βάζουμε νέους στόχους, επιλέγουμε νέους τρόπους και νέα μεθοδολογικά εργαλεία για την επίτευξή τους επαναπροσεγγίζοντας τις αξίες μας και τα όνειρα μας. Η συλλογική προσπάθεια που προηγήθηκε δημιουργεί τα εχέγγυα πως η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Είμαστε όλοι πιο έμπειροι και πιο ικανοί στη διαχείριση δύσκολων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μάθαμε να αξιολογούμε πληροφορίες, να εφαρμόζουμε οδηγίες , να προσαρμοζόμαστε, κυρίως όμως, μάθαμε να συνεργαζόμαστε και να επιλύουμε τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.

Έτσι, μπορούμε με ικανοποίηση να πούμε πως είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά! Σ΄ αυτό, ασφαλώς, συνετέλεσε και η έγκαιρη στελέχωση των σχολείων μας με διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών αλλά και αναπληρωτών. Επιπλέον, η εφαρμογή νέων θεσμών στη εκπαιδευτική διαδικασία συντελεί καθοριστικά σε ένα σχολείο πιο δημιουργικό ,συμπεριληπτικό που αγκαλιάζει με ενδιαφέρον και αγάπη όλα τα μέλη του.

Η μάθηση , η μόρφωση και η πρόοδος είναι δυναμικές διαδικασίες που απαιτούν τον καλύτερο εαυτό μας και μια συνεχή προσπάθεια υπομονής και επιμονής. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σχολική χρονιά με υγεία , πρόοδο και να καταφέρει ο καθένας μας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του αλλά και για τους άλλους! Σας αφιερώνω αντί άλλων ευχών τους παρακάτω στίχους από το τραγούδι Follow your Heart των Scorpions: Αυτή είναι η στιγμή της ζωής σου και δεν είναι ποτέ αργά Για να δεις το φως στο σκοτάδι Πρέπει να ακολουθήσεις την καρδιά σου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ