ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΑΚΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ

Παρουσία του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, έγιναν το πρωί της Δευτέρας οι αγιασμοί σε σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε δήλωσή του, ο κ. Εσκίογλου τόνισε τα εξής: «Με προσδοκίες για μία χρονιά που θα αφήσει πίσω της τη δίχρονη περιπέτεια της πανδημίας, χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της επαρχίας μας. Μαζί με τις ευχές μου για υγεία και καλή σταδιοδρομία, μίλησα στους μαθητές για τη σπουδαιότητα της ατομικής ευθύνης. Μία αρετή που εάν ανθίσει μέσα σε κάθε μονάδα του συνόλου, τότε η κοινωνία μας, το περιβάλλον και ο κόσμος που ζούμε γίνεται αυτομάτως καλύτερος. Και γίνεται καλύτερος με μικρές, καθημερινές πράξεις και συμπεριφορές από τον καθέναν μας.

Το μέλλον μπορεί να γίνει καλύτερο, εάν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, κατανοήσουμε ότι οι μεγάλες αλλαγές έρχονται από το «μέσα μας».

Η νέα γενιά, είναι εκείνη που σε λίγα χρόνια θα έχει την ευθύνη ως κοινωνία, άρα οφείλουμε να τη γαλουχήσουμε με τις σπουδαιότερες αρετές, στις οποίες λαμβάνει εξέχουσα θέση η ατομική ευθύνη. Καλή σχολική χρονιά σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές τους!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ