ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητά μου παιδιά,

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι από καρδιάς, να έχετε υγεία και δύναμη προκειμένου με την καθοδήγηση των δασκάλων και των καθηγητών σας, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνετε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στη ζωή σας.

Όσον αφορά τη δημοτική Αρχή την οποία εκπροσωπώ, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε ως Δήμος, όσα προβλήματα κι αν προκύπτουν εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής, υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, δεν πρόκειται να αφήσουμε τον τομέα της παιδείας στην τύχη του.

Ήδη έχουμε προγραμματίσει και θα διαχειριστούμε την ενεργειακή κρίση, τόσο του ρεύματος, όσο και των καυσίμων, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Είμαστε παρόντες όποτε κι αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις και θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις σχολικές μας κοινότητες.

Σεβαστοί δάσκαλοι και καθηγητές,

Εύχομαι να συνεχίσετε με δύναμη και δημιουργικότητα το δύσκολο έργο σας, παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια που υπάρχουν στην εξάσκηση του λειτουργήματός σας. Είστε το στήριγμα και το πρότυπο ζωής για τα παιδιά μας.

Φίλοι γονείς,

Στην προσπάθειά μας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας, σας θέλουμε δίπλα μας για το καλό των παιδιών μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάτε και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκονται οι μαθητές σε ένα περιβάλλον που τους αξίζει.

Να είστε δίπλα στα παιδιά σας και να τους δίνετε απλόχερα την αγάπη σας και την φροντίδα που τόσο έχουν ανάγκη. Είμαι βέβαιος πως βάζοντας όλοι τα δυνατά μας θα τα καταφέρουμε!

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσω ότι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ώστε να λειτουργήσουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στέκονται οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ. Βασίλης Σίμος (Α’Βάθμιας) και κ. Γιώργος Ντόντος (Β’ Βάθμιας) οι οποίοι είναι στη διάθεση των σχολικών κοινοτήτων μας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ