ΣΟΚ: 3 ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥΣ

Αμεση υπήρξε η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, της Αστυνομίας και της Πρόνοιας

Το δικό τους δράμα βιώνουν εδώ και λίγες μέρες που επέστρεψαν στον Αμπελώνα τρία παιδάκια ηλικίας 2, 6 και 12 ετών τα οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, διψασμένα και νηστικά γύριζαν από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά τους για να βρουν λίγο νερό και φαγητό αφού όπως προέκυψε από τις έρευνες ζουν σε ένα σπίτι με τον πατριό και πατέρα τους στο οποίο δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς και υγιούς διαβίωσης.

Στη θέα των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας ήταν άμεση, αφού ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές και τα παιδάκια με ενέργειες της Πρόνοιας μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί που επίσης ενήργησαν τάχιστα συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 44χρονο πατριό των 2 και πατέρα του ενός με τις κατηγορίες της εγκατάλειψης και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα των τριών παιδιών θεωρείται αγνώστου διαμονής προς το παρόν.

Τα παιδάκια σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του paidis.com είχαν εγκαταλειφθεί χθες το πρωί από τον πατριό και άρχισαν να γυρίζουν στη γειτονιά, ενώ ο 44χρονος επέστρεψε, από τη δουλειά του, όπως ισχυρίστηκε, το μεσημέρι και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν.

Για την τύχη των παιδιών μετά από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο νοσοκομείο αναμένεται να αποφασίσουν οι Εισαγγελικές αρχές.

1 Trackback / Pingback

  1. Τρία αδελφάκια 2, 6 και 12 ετών, περιφέρονταν νηστικά και διψασμένα - Συνελήφθη άντρας για παραμέληση - Fonografos.net

Comments are closed.