ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ

Εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού έρχεται στο φως της δημοσιότητας με κατηγορούμενο καθηγητή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε καθήκοντα αυξημένης ευθύνης σε σχολικό συγκρότημα στο νησί της Ρόδου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και μάλιστα, όπως σημειώνει η Εφημερίδα «Δημοκρατική» έπειτα από αναφορές συναδέλφων του.

Η υπόθεση απασχολεί ήδη την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ παράλληλα «τρέχει» και προκαταρκτική διοικητική έρευνα από συνάδελφό του εκπαιδευτικό, για το αν έχει τελέσει πειθαρχικώς διωκόμενες πράξεις, όπως για παράδειγμα την παροχή ιδιαίτερων μαθημάτων έναντι αμοιβής σε παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε καθηγήτριά της, της τρίτης τάξεως του Γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε και έπειτα στη μητέρα της ότι ο υπόλογος καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά την διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που της παρέδιδε στην οικία όπου διαμένει με τους γονείς της ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού!

Μάλιστα όπως διατείνεται οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.

Η καθηγήτριά της είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη το μυστικό του κοριτσιού. Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μη συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.

Αρνείται κατηγορηματικά την ενοχή ο εκπαιδευτικός

Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε, όπως προαναφέρθηκε και διοικητική έρευνα.

Ο εκπαιδευτικός, αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στην οικία του, στην κουζίνα παρουσία των γονέων της, στο σπίτι. Θεωρεί αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι ασελγούσε στο παιδί και υποστηρίζει ότι όταν οι γονείς του τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παρέδιδε τον σταμάτησαν χωρίς να αντιλαμβάνεται γιατί πλέον τον έχει στοχοποιήσει το παιδί.

ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ