ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 Θα πραγματοποιηθούν από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 σε όλο το δήμο

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά και φέτος ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών. Το πρόγραμμα διαθέτει πλούσιες και αρκετές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών και ξεκινά από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Αρχίζουν λοιπόν με Zumba Kids την Παρασκευή στις 16 Σεπτεμβρίου από το Συκούριο και ώρα 17:00 μμ. με την γυμνάστρια και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στις 17 Σεπτεμβρίου το Σάββατο στο Συκούριο στις 18:00 μμ. στην αυλή του δημοτικού σχολείου θα πραγματοποιηθεί «το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!» σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ Focus.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στους Γόννους στις 17:00 μμ. στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί Zumba Kids με την γυμνάστρια και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου.

Την ίδια μέρα στις 19/09 στα Αμπελάκια στις 18:30 μμ. θα πραγματοποιηθούν δράσεις εικαστικών με θέμα: «Εικονογραφώντας το ταξίδι!» με τους εικαστικούς κα Μαρία Θουκυδίδου και κ. Δημήτριο Κρίστιτς.

Την Τρίτη στις 20 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ζήση Λιούπα στο Μακρυχώρι και ώρα 17:00 μμ θα πραγματοποιηθεί Zumba Kids με την γυμνάστρια και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου.

Την ίδια μέρα στις 20 Σεπτεμβρίου στις 18:30 μμ. στην κεντρική πλατεία Πυργετού “Βάιος Μαλλιάρας”, θα πραγματοποιηθεί η δράση με θέμα: «Μαθαίνω να κινούμαι παίζοντας. Ελάτε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με την παρέα μας!» σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ Τρίλιζα.

Την Τετάρτη στις 21 Σεπτεμβρίου με αφετηρία την κεντρική πλατεία των Γόννων στις 17:00 μμ. θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με αρχηγό τη γυμνάστρια (Ζumba Instructor) κα Νατάσα Αλεξάνδρου. Διασχίζουμε το δρόμο προς το παρκάκι της Αγίας Παρασκευής και επιστρέφουμε στην κεντρική πλατεία των Γόννων.

Μικροί-μεγάλοι ελάτε με τα κράνη και τα ποδήλατά σας να εξερευνήσουμε την όμορφη περιοχή μας!

Τέλος, στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 μμ. θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με αφετηρία το θεατράκι στο Μακρυχώρι με αρχηγό τη γυμνάστρια (Zumba Instructor) κα Νατάσα Αλεξάνδρου σε μία εκπληκτική διαδρομή περνώντας από τα πάρκα του Μακρυχωρίου.

Αρκετές εκπλήξεις και δωράκια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ